Vepor/Mässvägg

Ser kunden budskapet, så skapar man försäljning!
Vad det gäller Vepor/Mässväggar har vi tagit fram ett bra sortiment som passar alla branscher. Tunna, tjocka, blanka och transparenta polyestertyger samt vepor med bomullskänsla. Det finns blanka och matta kvalitéer.

Inom- och utomhusvepor.
Vepor/Mässväggar används i många olika sammanhang och är ofta en viktig del i en marknadsföringskampanj. Vepan är en produkt som starkt etablerat sig som en av våra specialiteter i produktionen. Vi har egen tillverkning och kan snabbt leverera stora upplagor.

Vepor för dekor.
Dölj tråkiga väggar med vepor som fästs snabbt och enkelt med kardborre. Vill man skapa en bakgrund i ett skyltfönster kan en sk. väv vara bästa alternativet. Eller inför nyöppningen då det krävs en tålig banderoll. Vi har bra kunskap om vilket material Ni ska använda för bästa resultat.

Banderoll

Banderoller används både på fasad, arena eller annan offentlig plats. Banderollerna består av slitstarkt material som ger full rättvisa åt bilder och logotyper. Upphängning sker oftast med öljetter eller kederband som spänns mellan lister. För fristående exponering finns stabila och justerbara banderollstativ.